Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Kaustisen logo.

HUOM! Tarkista Soiten tiedote koronarajoituksista ennen toimintaan osallistumista/ilmoittautumista! 

Eräkerhon syksyn toiminta aloitetaan koko perheen kalastustapahtumalla

Syksyn toiminta aloitetaan koko perheen kalastustapahtumalla torstaina 26.8.2021 kello 18–20
Syvälammella Jylhäntienvarren Kirkkoharjussa (Jylhäntie 592, Kaustinen). Ilmoittautuminen paikan päällä kello 17.30–17.50. Kisainfo pidetään klo 17.50 lammen uimarannassa. Ei osallistumismaksua.

Onkikilpailu käydään kaksihenkisin joukkuein, joissa vähintään toisen joukkueen jäsenistä on oltava alle 18-vuotias. Sallittu kalastusväline on onki, syöttinä mato tai toukka. Kelaongen ja tahnan käyttö sekä kalojen houkutteleminen mäskeillä on kielletty. Kilpailussa mitataan kolme pisintä kalaa (1 kala / kalalaji) ja kolmen kalan yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen lähtöpaikalla. Kilpailijat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan. Kilpailun järjestää Kaustisen kalastuskunta.

Seuraa kilpailusta tiedottamista kalastuskunnan facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/perhonjoki

Eräkerho yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kerho kokoontuu noin kaksi kertaa kuukaudessa. Vetäjinä kerhossa Perhonjokilaakson riistanhoitoyhdistyksestä Toni Peltoniemi (puh. 040 554 5962) ja Kaustisen kalastuskunnasta Mika Yli-Soini (puh. 045 131 6175). Kerhossa tutustutaan eränkäynnin ja kalastuksen saloihin. Ei osallistumismaksua. Tervetuloa mukaan toimintaan!

ELOKUVATOIMINTA

Kino Kansantaiteenkeskus

Elokuvatoiminta alkaa su 19.9. Seuraa ilmoittelua kunnan elokuvasivulta osoitteesta https://kaustinen.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/kulttuuri/elokuvat/