Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Kaustisen logo.

Seutukunnallisen talvilomaviikon tapahtumat

Lasketteluilta Vimpelin Lakiksella

Maanantaina 1.3. klo 17–20. Hinnat: Hissilippu 12 €, välinevuokra 12 € (sis. suksi- tai lautasetin sekä kypärän). Huomio! Paikalle mennään omin kyydein!
Ilmoittautuminen 26.2. mennessä kaustinen@4h.fi tai https://kaustinen.4h.fi/kurssit-ja-kerhot/ -sivujen kautta, ilmoittautumisessa seuraavat asiat: laskettelijan nimi, tarvitseeko vuokravälineitä, huoltajan nimi ja puhelinnumero. Alle 12-vuotiailla oltava huoltaja mukana koko lasketteluillan ajan.

Salibandykerho talvilomaviikolla

Maanantain normaalivuoro Urheilutalolla klo 17.30– 9.00. Kaikki alakoululaiset tervetulleita kokeilemaan lajia!

Koko perheen ulkoilupäivä

Tiistaina 2.3. klo 14–17 Vetelin Liikuntakeskuksessa. Ohjelmassa pulkkamäki, nappulahiihdot, talutusratsastusta ja puuhapisteitä. Tarjolla lämmintä mehua ja makkaraa. Ei ilmoittautumista, Tervetuloa!

Airsoft-turnaus Halsualla

Keskiviikkona 3.3. klo 12–15 Meriläisen montulla. Makkara ja mehutarjoilu. Ei ennakkoilmoittautumista.
Laina-aseita tai -maskeja on rajoitettu määrä, joten ota yhteyttä ennakkoon 4H-toimistoon, mikäli tarvitset lainavälineitä. Huoltajalta oltava suostumuslomake alaikäisen osallistumisesta tapahtumaan. Lomakkeeseen seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, huoltajan nimi ja yhteystiedot, sekä suostumus lapsen osallistumiseen tapahtumaan. Lomakkeen voit kirjoittaa kotona valmiiksi ja tuoda sen mukanasi tapahtumaan tai täyttää paikan päällä. Tapahtumaan omalla kyydillä.

Kokkikurssi yli 7-vuotiaille

Keskiviikkona 3.3. klo 13–16 yläkoulun kotitalousluokassa. Kurssin aikana valmistetaan pizzaa ja laskiaispullia. Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://kaustinen.4h.fi/kurssit-ja-kerhot/ -sivulla tai sähköpostilla 4hkaustinen@gmail.com. Mukaan otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Ohjaajana Emilia ja Sara.

Nuortenillat urheilutalolla

– ke ja pe klo 15-17 alle 13-vuotiaille (alakouluikäiset)
– ke ja pe klo 17-20, yli 14-vuotiaille (yläkoulu ->)

Ennakkoilmoittautumiset koronan takia ma 1.3.2021 mennessä Erkkarille 050-532 4110 (18 ensimmäistä pääsee mukaan).
Talvilomaviikon kunniaksi nuortenilloissa tarjotaan pannukakkukahvit.

Jousiammuntaa nuorille

Torstaina 4.3. klo 11–15 Urheilutalon juoksusuoralla. Ammuntavuorot on jaettu siten, että joka tasatunti vaihdetaan ryhmää. Ammunta-aika 45 min/ryhmä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://kaustinen.4h.fi/kurssit-ja-kerhot/ -sivulla tai 4hkaustinen@gmail.com keskiviikkoon 3.3. mennessä. Ei osallistumismaksua! Ohjaajana Atte Karvonen.

Talvilomaviikon kaukalovuorot Urheilutalon kaukalolla ma-su:

9-11 luistelu
11-13 mailaluistelu
13-15 jääkiekko
15-17 alakouluikäisten pelivuoro
17-19 luistelu
19-22 jääkiekko

Luisteluvuorolla kaukaloon ei viedä mailoja. Mailaluistelu on vuoro, jossa alle kouluikäiset voivat harjoitella pelailua perheen kanssa.

Hiihtokampanja

Kaustisen seutukunnan nuoriso- ja vapaa-aikatoimet julistavat yhdessä Perhon vapaa-aikatoimen kanssa hiihtolomaviikolle (1.3.-7.3) hiihtokampanjan. Viikon aikana hiihdetyt kilometrit ja tunnit otetaan kuntien kesken vertailuun suhteutettuna kuntien väkilukuihin. Osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja ja myöskin hiihtokampanjan pääpalkinto: uudet sukset!

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä hiihtopäiväkirjaa ja toimittamalla sen kampanjan jälkeen kotikuntasi vapaa-aikatoimelle. Toivomme hyviä hiihtokilometrejä kaikille osallistujille!