Vastaa Kaustisen ilmastokyselyyn voit voittaa 100 € lahjakortin!

Kaustisen logo.

Tervetuloa yrittämään Kaustiselle!

Kaustisella on monipuolinen elinkeinorakenne. Olemme kehitystahtoinen ja yrittäjähenkinen kunta. Tästä kertoo satoihin nouseva pienyritysten määrä ja hyvä työllisyystilanne. Kunta ja Kaustisen Kehitys Oy vuokraa tai tarvittaessa myös rakennuttaa toimitiloja yrittäjille. Olemme toteuttaneet vuosien kuluessa suurehkojakin hankkeita ”avaimet käteen” periaatteella – jopa puolessa vuodessa.

Yritysneuvonta – KASE Yrityspalvelu

Yritysneuvonta hoidetaan Kaustisen seutukunnan kuntien yhteistyönä. Palveluksessamme on yritysneuvoja, yrityskehittäjä, aluekehittäjä/projektipäällikkö. KASE Yrityspalvelu  on kuntien (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi, Veteli) rahoittama maksuton palvelu alueemme yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville. Palveluihin kuuluu aloittavan yrittäjän perusneuvonta, starttiraha-asiat sekä investointi- ja kehittämistuet kaikille yrittäjille. Toimitila-asioissa palvellaan yhdessä kunnan kanssa.

Kehittämistoimiin (mm. laatujärjestelmät, tuotannon ja tuotteiden kehittäminen, kansainvälistyminen) ja investointeihin on mahdollista saada tukea ELY-keskukselta tai Leader –ryhmältä (Pirityiset). Toimialarajoituksia on. Tuki on haettava aina ennen toimenpiteitä, joten kannattaa jo suunnitteluvaiheessa ottaa yhteyttä yritysneuvojaan.

KASE Yrityspalvelulla on yrityspalvelusopimus työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Yritys-Suomi –yhteistyöstä. KASE Yrityspalvelu on jäsenenä Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES ry:n yhteistyöverkostossa.kase.fi – sivuilta löytyy maksuton seutukunnallinen yritysrekisteri.

Kaustisen kunnan tytäryhtiö Kaustisen Kehitys Oy:llä on eri kokoisia tiloja yritystoimintaa varten Kaustisen keskustan tuntumassa. Olemme sinua varten, ota yhteyttä!

Loading