Kunnan maksuliikenne on suljettu 15.7. – 4.8.2024. / Kunnanvirasto on suljettu 1.7. – 4.8.2024. / Toivotamme aurinkoista kesää!

Kaustisen logo.

  Lainattavat liikunta- ja pelivälineet

  Kirjastosta lainattavissa olevat liikuntavälineet on hankittu Kaustisen kunnan hallinnoiman hankkeen rahoituksella. Hanke on nimeltään Tuu yhesä – Kaustisella liikuthan! Se on suunnattu ikäihmisille.

  Välineiden lainaamisella ei kuitenkaan ole ikärajaa. Kuka tahansa kirjaston asiakas voi lainata niitä. Liikuntavälineitä ei voi seutulainata muihin alueen kirjastoihin.

  Liikunta- ja pelivälineet löytyvät kirjastosalista aikuisten tietokirjallisuusosastolta matalasta kaapista. Esillä on myös lista lainattavista välineistä.

  Foam-rulla
  Kuvassa frisbeegolfkiekkopaketteja 2kpl. Frisbeegolfkiekkoja 2 pkt (á 3 kiekkoa: pitkänmatkan, keskimatkan ja lähestymiskiekko eli putteri)
  Kuvassa tasapainopallopaketti. Hierova tasapainotyyny + käsipumppu
  Kuvassa 2kpl hulavanteita. Hulavanteet 1,2kg ja 1,5kg
  Kuvassa kaksi kappaletta joogablokkeja. Joogablokkeja 2kpl
  Kuvassa joogapyörä. Joogapyörä
  Kuvassa kolme kankaista minikuminauhaa. Kankainen minikuminauha x 3 (Yksi kutakin seuraavista: light=kevyt / medium=keskiraskas / strong=raskas)
  Kuvassa mölkkypeli. Mölkky-peli
  Kuvassa Petanquepeli. Petankki-peli
  Kuvassa pihayatzynopat. Pihayatzy-peli
  Kuvassa pilates-/faskiatyyny. Pilates-/faskiatyyny
  Kuvassa kahdet puristimet. Säädettävä puristin x 2 (Vastuksen säätö portaattomasti 5-20 kilon välillä)
  Kuvassa tasapainolauta. Tasapainolauta
  Kuvassa terapiapallo. Terapiapallo
  Kuvassa vastuskuminauhoja kolme kappaletta. Vastuskuminauha x 3 (Yksi kutakin seuraavista: kevyt 7 kg / keskiraskas 10 kg / raskas 15 kg)
  Naisille suunnitellut kevyemmät lumikengät yksinkertaisella lukitusjärjestelmällä. Yhteensopiva kengänkoko 35-47. Painosuositus 40-100 kg. Lainattavissa kaksi paria.
  Lasten luistelutuki. Painoraja 50 kg. Korkeus säädettävissä 60-85 cm.

  Loading