Savitie suljettu kaapelointitöiden vuoksi keskiviikkona 16.10. klo 7.00 alkaen. Lisätieto tästä.

Kaustisen logo.

Ehdota vuoden 2025 Arjen turvaajaa viimeistään 31.10.2024

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö on vuodesta 2003 asti palkinnut vuosittain kuntien vastuulla olevien tehtävien parissa työskenteleviä Arjen turvaaja -palkinnolla. Nyt etsimme ehdotuksia vuonna 2025 palkittavista henkilöistä, jotka toimivat kuntien vastuulla olevien tehtävien parissa kunnassa, kolmannella sektorilla tai yksittäisenä toimijana. Tämän vuoden arjen turvaaja –ehdotusten teemana on “Arjen sankarit eivät aina käytä viittaa”.

Arjen turvaaja -palkinnon myöntämisen kriteerit ovat seuraavat: ehdotettava on

  • omistautunut työlleen ja hänellä on vähintään 10 vuoden työkokemus alaltaan
  • todellinen arjen turvaaja ja sankari omassa työssään
  • osoittanut osaamisensa työn tekemisen kautta, työyhteisössä tai esimerkiksi asiakaspalauttein

Joko keksit kuka kuntasi Arjen turvaaja on? Lähetä oma ehdotuksesi meille 31.10.2024 mennessä tällä lomakkeella tai voit välittää halutessasi viestiä eteenpäin. Jos linkki ei aukea voit myös kopioida sen selaimeesi: https://forms.office.com/e/SrjBEfLuKT

Arjen turvaaja -palkinto ja seminaari 13.2.2025
Palkinto on 2.500 euron stipendi sekä kuvanveistäjä Matti Peltomäen suunnittelema Arjen turvaaja –veistos. Palkintoja jaetaan kolme kappaletta. Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovuttaa presidentti Tarja Halonen 13.2.2025 Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa Pikku-Finlandiassa, Helsingissä.

Loading