Kunnan maksuliikenne on suljettu 15.7. – 4.8.2024. / Kunnanvirasto on suljettu 1.7. – 4.8.2024. / Toivotamme aurinkoista kesää!

Kaustisen logo.

Ulkokaustislaisten tilaisuus Vintturilla torstaina 11.7.2024

Kaustisen kunta järjestää vuosittain festivaaliviikolla Kyläsoiton yhteydessä tilaisuuden entisille kaustislaisille. Ulkokaustislaisten tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki entiset kaustislaiset – syntyperäiset, joskus paikkakunnalla asuneet tai muuten vain itsensä ulkokaustislaiseksi tuntevat. Tänä vuonna Kyläsoitto –  ja samalla Ulkokaustislaisten tilaisuus – järjestetään ViTatiimin kylätalolla Vintturilla (Vintturintie 478). Kyläsoiton järjestävät Vintturin ja Tastulan kylät yhteistyössä torstaina 11.7.2024.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Ulkokaustislaisten tilaisuus on osallistujille maksuton tapahtuma ja Kaustisen kunta järjestää tuttuun tapaan myös maksuttoman bussikuljetuksen tapahtumaan. Kutsu tämän vuoden tilaisuuteen on toimitettu sähköpostitse 13.6. Ilmoittautumisaikaa tilaisuuteen sekä bussikuljetukseen on 30.6.2024 saakka. 
Mikäli haluat saada kutsun tilaisuuteen, vielä ehdit ilmoittautua Ulkokaustislaisten postituslistalle tästä.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa!

Tänä vuonna tilaisuudessa kuullaan Vintturin ja Tastulan kylien pelimannien musisointia, juodaan kahvit sekä julistetaan Kaustisen kunnanhallituksen nimeämä Vuoden Ulkokaustislainen. Kylätalon pihalla voi myös ihastella Urpo Koskelan presidenttipatsasnäyttelyä.

Päivän aikana on mahdollista ostaa torstain päivälippuja festivaaleille ennakkohintaan 43 €/kpl. Lippuja myy kunnan palveluneuvoja Tiia Pajukangas. Festivaalitorstain ohjelman voi tarkistaa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Loading