Kaustisen logo.

Kaustisen kunta hakee kunnanjohtajaa

Musiikin ja kulttuurin Kaustinen on alueensa palvelukeskuksena kehittyvä 4200 asukkaan vireä kunta Keski-Pohjanmaalla. Meillä on paljon pienyrityksiä, korkea työllisyys, aktiivinen kolmas sektori ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kunnan palvelut jakaantuvat sivistyksen, teknisen ja hallinnon toimialoille, ja ne tuotetaan itse tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa.  

 Kaustisen kunnanhallitus julistaa haettavaksi kunnanjohtajan 7 vuoden määräaikaisen viran.   

 Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto.  

 Arvostamme kunnallishallinnon ja -talouden osaamista, kokemusta elinvoimaisuuden edistämisestä, johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  

 Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan keväällä 2023. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus. Rekrytoinnissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. 

 Kunnanjohtajan palkkaus määräytyy kokonaispalkkana, josta hakijat voivat esittää palkkatoiveensa.  

 Virkaa haetaan 19.12.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Virkaa voi hakea myös toimittamalla hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen kaustisen.kunta@kaustinen.fi tai Kaustisen kunta, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen. Kuoreen merkintä ”kunnanjohtajan virka”.  

 Lisätietoja tehtävästä antavat valtuuston puheenjohtaja Antti Mäkelä p. 040 5736 458 (iltaisin kello 17 jälk.), kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouni Koskinen p. 040 5017 475  ja kunnanjohtaja Arto Alpia p. 0400 569 401.