Liikunta- ja luonto

Arvostele artikkeli
(3 ääniä)

Virkistys- ja tykypäivät

Kansanlääkintäkeskus tarjoaa ihanteelliset puitteet työporukoiden virkistys- tai TYKY-päiville. Räätälöimme jokaiselle ryhmälle heidän· toivomustensa mukaisen paketin. Esim. hoitoja, talon esittely, ruokailut, ohjattua liikuntaa,luentoja, kokoustilaa, sauna tai  savusauna ym. Voimme myös mitata osallistujien kuntoa polkupyöräergometritestillä  tai UKK- kävelytestillä.

www.kansanlaakintakeskus.com
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kaustisen hiihtokeskus, laskettelurinne

Kaustisen hiihtokeskus sijaitsee keskustan tuntumassa. Hiihtokeskuksessa on viisi valaistua ja lumetettua rinnettä, joista pisin 500-metrinen. Alueen suurin korkeusero on 60 metriä. Hiihtokeskuksessa on mahdollisuus myös halfpipeen ja streetiin ja hiihtoon. Valaistuja latuja on lumitilanteesta riippuen kolmesta kahdeksaan kilometriin. Hiihtokeskuksen palveluihin kuuluvat muun muassa rinnehissit, suksihuolto, välinevuokraamo, hiihtokoulu, rinnekahvio, ravintola, vuode- ja asuntovaunu-paikat.

Ulkoilukartat

Kaustisen kauniit ja monipuoliset maastot tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun. Maastoltaan kirkonkylän alue on vaihteleva. Peltoaukeat ympäröivät kylää ja reunamilla metsäsaarekkeet muodostavat vehmaan taustan rakennuksille. Perhonjoki virtaa kylän läpi antaen oman leimansa näkymään. Keskeisellä paikalla on Kaustisen Kallio, joka luo vaihtelevuutta muuten tasaiseen maastoon. Kallion alue soveltuu erinomaisesti ulkoilun harrastamiseen vaikka patikoiden. Sivukylien maastoihin voi tutustua vaikka Kaustisen urheiluseuran Kaustisen Pohjan-Veikkojen (KP-V) suunnistuskarttojen avulla.

 

Kuntosali Kuntofarmi

Kaustisen urheilutalon alakerrassa toimiva monipuolinen kuntosali. Kuntosalikortteja saa Urheilutalolta KuntoFarmin respasta, joka on avoinna arkisin ma – pe klo 10.00 – 18.00. 5 €:n hintaisia kertakortteja saa muina aikoina Teboililta

Lisää tietoa KuntoFarmista

Samankaltaiset kohteet (tagin perusteella)

Muut kirjoitukset tässä kategoriassa: « Tarinat Musiikki »