Kaustisen matkailu

Kaustinen on kunta, jossa tapahtuu ympäri vuoden!

 
Musiikki on luonut Kaustiselle sen leimallisimmat tekijät, jotka nykyisin värittävät elämää ympäri vuoden. Kulttuuritapahtumien  pääpaikka on Kansantaiteenkeskus - nähtävyys itsekin. Kansantaiteenkeskus luo upeat puitteet konserttien, näyttelyiden, teatteriesitysten, seminaarien ja kokousten järjestämiseen. Heinäkuussa kansainvälinen Kaustinen Folk Music Festival tarjoaa parasta perinteistä ja uusinta uutta kansanmusiikkia. Jokavuotinen Kaustisen Kamarimusiikki-viikko tammikuun viimeisellä viikolla tuo paikkakunnalle  klassisen musiikin kärkinimet.

Kaustisen matkailu!

Kansanparannusta sekä terveys- ja hyvinvointimatkailua Kaustisella

Kansanlääkintäkeskuksen ainutlaatuisuus perustuu seudun voimakkaisiin kansanparannusperinteisiin. Niistä ammennetuin taidoin on yhdessä  koululääketieteen kanssa kehitetty tehokasta hoitotoimintaa  asiakkaiden parhaaksi. Laajasta hoitovalikoimasta löytyy monia  hoitomuotoja niin koululääketieteen, täydentävien hoitomuotojen kuin  kansanparannuksenkin puolelta.

Unohtaa ei sovi myöskään pitkät perinteet omaavaa hevosurheilua.  Nikulan ravikeskuksessa voit kokea ravien jännittävää tunnelmaa 20  ravipäivänä vuodessa.

Maittavia ruokapaikkoja löytyy jokaisen makuun,  äläkä unohda  kaustislaista erikoisuutta - juustopaistia.