EtusivuVapaa-aikaUrheilutalo

Perheliikuntatapahtuma Kaikki liikkuu Kaustisella 28.6.

Koko perheen liikunta- ja ulkoilutapahtuma Kaustisen urheilukentällä ja lähimaastossa 28.6. klo 18-20. Ohjelmassa toimintapisteitä, makkaranpaistoa laavulla, laseraseammuntaa sekä poniratsastusta. Toimintapisteille osallistuvat saavat palkinnoksi kunnan tuubihuivin. Tapahtuman järjestävät Kaustisen kunta, Kaustisen 4H ja Perhonjokilaakson retkeilijät. Tervetuloa!

 

Päiväleiri alakouluikäisille 25.6.- 29.6 klo 10-15 urheilutalolla ja lähimaastossa

Monenlaista touhua ja tekemistä alakouluikäisille lapsille. Lapsille tarjotaan päivittäin lounas, mutta on hyvä ottaa lisäksi myös omia eväitä. Leirin aikana pelataan norsupalloa, heitetään turbokeihästä ja suunnistetaan laavulle paistamaan makkaraa. Käväisemme myös Tastulan leirintäalueella uimassa ja pelaamassa minigolfia (leirintäalueelle on kuljetus järjestäjän toimesta). Ei osallistumismaksua! Leirille mahtuu mukaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi 15.6. mennessä. Ilmoittautumisessa seuraavat tiedot: Lapsen nimi, ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero, josta huoltaja on tavoitettavissa koko leirin ajan.

Huomioitavaa:
* Lapselle päivittäin mukaan sekä ulko- että sisäliikuntavarusteet, keskiviikkona myös uimapuku ja pyyheliina, sekä taskurahaa herkkujen ostoon leirintäalueen kioskista.
* Ilmoitathan meille etukäteen tekstiviestillä tai sähköpostilla lapsesi mahdolliset allergiat tai muut leirillä olemiseen vaikuttavat asiat!

Ohjaajina Sari Elo ja Tanja Valtonen

Seutukunnallisen piirustuskilpailun palkitut: 


1-3 luokat
1. Kaisa Kivelä, Kaustinen
2. Samu Siljala, Kaustinen
3. Aada Jussinmäki, Halsua

4-6 luokat
1. Carita Tunkkari, Veteli
2. Kerttu Simola, Halsua
3. Roosa Isokangas, Kaustinen

Yläkoulu
1. Emma Suomala, Toholampi
2. Erica Finnilä, Veteli

 

Uimakoulu 2018

Uimakoulut pidetään Vetelin uimahallissa koulujen päättymisen jälkeen kesäkuussa. Uimakouluun voivat osallistua kaikki viisi vuotta täyttäneet lapset ja nuoret.

Ilmoittautuminen: Täytä netissä oleva nettikaavake. Jokaisesta osallistujasta on täytettävä oma kaavake, jotta voimme jakaa oppilaat uimataidon mukaisiin ryhmiin. Uimakouluun voi ilmoittautua 6.5. saakka. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Uimakoulumaksu: 45 €/oppilas. Jos perheestä osallistuu useampi henkilö, on maksu seuraavilta 30 €/osallistuja. Maksu sisältää uimahallimaksun, vakuutuksen Kaustisella asuville lapsille, kuljetuksen ja opetuksen.
Peruutusehdot: Mikäli ilmoittautumista ei peruta 18.5. mennessä, perimme peruutusmaksuna 15 €.

Uimakouluun pääsystä ilmoitetaan henkilökohtaisella kirjeellä uimakoulua edeltävällä viikolla. Uimakoulusta lähetetään lasku kotiin ilmoittautumiskaavakkeessa olevaan osoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Alkeisopetuksessa pikkualtaassa opetellaan uinnin alkeita: veteen kastautumista, kellumista ja liukumista sekä pyritään suorittamaan Suomen Hengenpelastusliiton määrittelemä alkeismerkki.
Jatkoryhmässä harjoitellaan muiden uintimerkkien vaatimia taitoja ( harrastus-, taito- ja uimakandidaatti  -merkki). Jatkoryhmään pääsemiseen vaaditaan alkeismerkin suorittaminen.

Aikataulu kylittäin:


UIMAKOULU 1: 4.-8.6. klo 13.00-14.30
Kirkonkylällä asuville tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 2: 11.-15.6. klo 13.00-14.30
Köyhäjoen, Kolan, Vintturin, Tastulan, Jylhän ja Järvelän kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 3: 18.-21.6. klo 13.00-14.45
Salonkylän, Viiperin, Nikulan, Paavolan, Känsälän ja Puumalan kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä. Huom! Ma-to pidemmät päivät. Pe 23.6. ei uimakoulua, juhannusaatto.)

Kuljetus: Uimakouluihin kuljetus kylittäin.
Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Aija Järvenpää p. 040 5168 404 tai aija.jarvenpaa@kaustinen.f

 

 

Kaustisen kunta
Kappelintie 13
PL 10, 69601 KAUSTINEN
Neuvonta 040 652 7692
kaustisen.kunta(at)kaustinen.fi

Kunnanvirasto avoinna
ma - pe klo 8.00 - 15.00

Seuraa Kaustisen kuntaa

facebook Instagram AppIcon twitter

Tutustu esitteeseemme:

Esitekuvake