ktklogo

Kino Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

Ajankohtaista elokuvissa


Kunnanviraston palvelupisteestä on nyt mahdollista ostaa Kino Kansantaiteenkeskuksen elokuviin paitsi lahjakortteja, myös ENNAKKOLIPPUJA tiettyyn elokuvanäytökseen. Lahjakortti vaihdetaan elokuvien lipunmyynnissä elokuvalippuun, ennakkolipulla pääsee suoraan jonottamatta ko. näytökseen.

Näytöskohtainen lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen näytöstä. Maksuvälineeksi kelpaavat käteinen, pankkikortit ja Tyky+-setelit.

Toiveita esitettävistä elokuvista voi lähettää sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi

 

HELENE

 

SU 23.2. klo 16
MA 24.2. klo 18

Liput 11 €

HeleneSmall

ikaraja-7 ikaraja-ahdistus

 

Helene
Genre: Draama, Kotimainen
Ensi-ilta: 17.1.2020
Kesto: 2 t 2 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Antti J. Jokinen
Pääosissa: Laura Birn, Johannes Holopainen, Krista Kosonen, Pirkko Saisio, Eero Aho, Jarkko Lahti

Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun taidekauppias löytää Helenen sekä tämän 159 upeaa maalausta – ja haluaa järjestää suuren yksityisnäyttelyn. Helenelle käänteentekevä hetki koittaa kuitenkin vasta kun hänet esitellään Einar Reuterille. Nuori Einar on metsänhoitaja, ja taiteen harrastajana Helenen töiden intohimoinen ihailija. Hänestä tulee Helenen uskottu ja myös rakastettu.

Traileri

IMDb

 TAISTELULÄHETIT - 1917

 

 SU 1.3. klo 16

MA 2.3. klo 18

Liput 11 €

TaistelulahetitSmall

ikaraja-16 ikaraja-ahdistus

 

1917
Genre: Draama, Sota
Ensi-ilta: 24.1.2020
Kesto: 1 t 59 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Sam Mendes
Pääosissa: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Mark Strong, Colin Firth, Andrew Scott

Ensimmäinen maailmansota on kuumimmillaan. Kaksi nuorta brittisotilasta, Schofield (George MacKay) ja Blake (Dean-Charles Chapman), saavat mahdottoman tehtävän. Heidän tulee päästä vihollislinjan läpi ja viedä perille viesti, joka estää satoja sotilaita vastaan suunnitellun kuolettavan iskun. Iskun kohteena on myös Blaken veli.

TAISTELULÄHETIT – 1917 -elokuvan ohjaa Sam Mendes, joka myös kirjoitti käsikirjoituksen yhdessä Krysty Wilson-Cairnsin (Penny Dreadful) kanssa. Sam Mendesin aiempiin ohjaustöihin lukeutuvat muun muassa Oscar-palkitut elokuvat Skyfall, Spectre ja American Beauty.

 

Traileri

IMDb

SE MIELETÖN REMPPA

 

 SU 8.3. klo 16

MA 9.3. klo 18

Liput 11 €

remppaSmall

ikaraja-12 ikaraja-seksi

 

Se mieletön remppa
Genre: Komedia, Kotimainen
Ensi-ilta: 19.2.2020
Kesto: 1 t 30 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Taneli Mustonen
Pääosissa: Sami Hedberg, Kiti Kokkonen

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?

Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioiden ohjaaja Taneli Mustonen ja se on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotanto.


Traileri

AIKA JONKA SAIN

 

 SU 15.3. klo 16

MA 16.3. klo 18

Liput 11 €

AikaJonkaSainSmall

Ikärajaa ei ole vielä määritelty.

 

Aika jonka sain
Genre: Draama, Kotimainen
Ensi-ilta: 13.3.2020
Levittäjä: Kuusan Kino Ky
Ohjaaja: Tuukka Temonen

Pääosissa: Olga Temonen, Micke Rejström, Sebastian Rejman, Satu Silvo, Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne, Riitta Havukainen, Anu Sinisalo, Inka Kallén, Tommi Eronen, Harri Moisio, Tatu Sinisalo, Jontte Valosaari, Arttu Lindeman

Elokuva kertoo tositapahtumiin pohjautuvan, suomalaisen naisen uskomattoman selviytymistarinan.

Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika kuluu ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.


Traileri

IMDb

 JOJO RABBIT

 

 SU 22.3. klo 16

MA 23.3. klo 18

Liput 11 €

JojoRabbitSmallikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

 

Jojo Rabbit
Genre: Komedia, Draama, Sota
Ensi-ilta: 10.1.2020
Kesto: 1 t 49 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Taika Waititi
Pääosissa: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant, Taika Waititi

Käsikirjoittaja-ohjaaja Taika Waititille (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) tunnusomainen huumori on läsnä myös hänen uusimmassa elokuvassan JOJO RABBIT. Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva satiiri kertoo yksinäisestä saksalaispojasta JoJosta (Roman Griffin Davis), jonka elämä mullistuu kun selviää, että hänen yksinhuoltajaäitinsä (Scarlett Johansson) piilottelee ullakolla nuorta juutalaistyttöä (Thomasin McKenzie). JoJon täytyy kohdata vahva kansallismielisyytensä, ja apunaan hänellä on ainoastaan idioottimainen mielikuvitusystävä Adolf Hitler (Taika Waititi).

 

Traileri

IMDb

KOIRANPÄIVÄT

 

 SU 29.3. klo 16

MA 30.3. klo 18

Liput 9 €

TroubleSmall

ikaraja-7 ikaraja-ahdistus

 

Trouble
Genre: Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 21.2.2020
Kesto: 1 t 27 min
Levittäjä: Cinemanse Oy
Ohjaaja: Kevin Johnson

Shrek-elokuvan tekijöiden sydämellisessä uutuusanimaatiossa luksuselämään tottunut koira nimeltä Riesa päätyy rikkauksista ryysyihin paetessaan entisen omistajansa ahneita lapsia. Hän joutuu opettelemaan, kuinka oikeassa maailmassa eletään. Matkalla Riesa tapaa aivan uusia ystäviä – ja löytää uuden kodin odottamattomasta paikasta.

 

IMDb

 THE GENTLEMEN

 

 SU 5.4. klo 16

MA 6.4. klo 18

Liput 11 €

TheGentlemensMALLikaraja-16 ikaraja-vakivalta ikaraja-paihteet

 

 

The Gentlemen
Genre: Toiminta, Rikoselokuva
Ensi-ilta: 21.2.2020
Kesto: 1 t 53 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Guy Ritchie
Pääosissa: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant

The Gentlemen on huikealla tähtikaartilla varustettu, piinkova toimintakomedia ohjaaja-käsikirjoittaja Guy Ritchieltä. Lontooseen kotiutunut amerikkalainen Mickey Pearson (Matthew McConaughey) on kasvattanut omin käsin kaupungin tuottoisimman marihuana-imperiumin. Kun sana leviää, että Pearson haluaa pistää liiketoimintansa lihoiksi ja häipyä bisneksestä lopullisesti, alamaailmassa käynnistyy juonittelun, kieroilun, lahjonnan ja kiristyksen vyyhti hänen omaisuutensa kaappaamiseksi. Muissa rooleissa nähdään mm. Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell ja Hugh Grant.


Traileri

IMDb


 


 

Lipunmyynti alkaa 1/2 tuntia ennen näytöstä.

Tietoja elokuvien ikärajoista osoitteesta www.meku.fi

Tervetuloa elokuviin!