EtusivuUrheilutalo

Urheilutalo

Urheilutalolta löytyy mahdollisuuksia monipuoliseen harrastustoimintaan. Urheilutalon v. 2011 toteutettu laajennus teki mahdolliseksi liikuntaharrastusten tarjonnan laajentamisen.

Tiloissa on mahdollisuus harrastaa seuraavia lajeja: lento-, kori- ja sulkapallo, salibandy, futsal, pituushyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, moukarinheitto ja boccia. Urheilutalolta löytyvät tilat myös judon, seinäkiipeilyn, jumpan ja tanssin harrastajille sekä kaksi kuntosalia, joista toinen on voimailusali ja toinen perinteinen kuntosali. Myös ilma-ase- ja jousiammunnan harrastaminen on urheilutalolla mahdollista.

Urheilutalon toiminta jää kesätauolle 30.4. Salivuorot ja muu urheilutalon säännöllinen toiminta on tauolla toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Mikäli haluat varata tiloja em. aikana, ota yhteyttä KP-V:n toimistoon: puh. 040 522 8977 tai veikot@kaustinen.fi

 

Tiedotuksia

Urheilutalon salivuorot 

Salivuoroihin ja urheilutalon vuokrahintoihin voit käydä tutustumassa kunnan vapaa-aikatoimen sekä KP-V:n nettisivuilla online-aikataulu -sivustolta. Vapaista vuoroista voit tiedustella urheilutalolta KP-V:n seuravastaavalta p. 040 5228977.

Unohtuneita vaatteita urheilutalolla

Alakerran käytävällä on laatikoita joihin on kerätty urheilutalolle unohtuneita vaatteita, juomapulloja ym. urheiluun liittyvää. Käythän noutamassa omasi 11.1. mennessä! Noutamattomat tavarat ja vaatteet luovutetaan hyväntekeväisyyteen.