EtusivuAjankohtaiset tapahtumat

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2019 

Unelmien liikuntapäivä pe 10.5. klo 18-20 Urheilutalolla ja lähimaastossa. Nyt koko perheen voimin liikkeelle ja suunta kohti urheilutaloa! 

Urheilutalon yläkerran aulassa on mahdollisuus ampua laseraseella, alakerran salissa sijaitsee Sirkuskoulu Kuun sirkusmaailma, jossa pääset kokeilemaan sirkusvanteiden pyöritystä, erilaisia jongleerausvälineitä, tasapainopalloja, yksipyöräisellä ajoa sekä voit tehdä hurjia hyppyjä airtrackilla.

Nuorisovaltuusto tuo urheilukentälle pomppulinnan, hiekkakentällä mahdollisuus talutusratsastukseen, Perhonjokilaakson retkeilijöiden matkassa pääset testaamaan erätaitojasi ja Kaustisen Pohjan-Veikkojen kanssa voit kokeilla eri urheilulajeja.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan yhdessä tekemisestä!

 unelmien

 

UIMAKOULUT 2019

Uimakoulut pidetään Vetelin uimahallissa koulujen päättymisen jälkeen kesäkuussa. Uimakouluun voivat osallistua kaikki viisi vuotta täyttäneet lapset ja nuoret.

Ilmoittautuminen: Täytä lomake osoitteessa http://bit.ly/Uimakoulu2019

Jokaisesta osallistujasta on täytettävä oma kaavake, jotta voimme jakaa oppilaat uimataidon mukaisiin ryhmiin. Uimakouluun voi ilmoittautua 10.5. saakka. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Uimakoulumaksu: 45 € / oppilas. Jos perheestä osallistuu useampi henkilö, on maksu seuraavilta 30 € / osallistuja. Maksu sisältää uimahallimaksun, vakuutuksen Kaustisella asuville lapsille, kuljetuksen ja opetuksen.

Peruutusehdot: Mikäli ilmoittautumista ei peruta 17.5. mennessä, perimme peruutusmaksuna 15 €. Uimakouluun pääsystä ilmoitetaan henkilökohtaisella kirjeellä uimakoulua edeltävällä viikolla.

Uimakoulusta lähetetään lasku kotiin ilmoittautumiskaavakkeessa olevaan osoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Laskutusta varten huoltajan on hyvä ilmoittaa oma syntymäaikansa tai henkilötunnuksensa ilmoittautumisen yhteydessä.

Alkeisopetuksessa opetellaan uinnin alkeita: veteen kastautumista, kellumista ja liukumista sekä pyritään suorittamaan Suomen Hengenpelastusliiton määrittelemä alkeismerkki. Jatkoryhmässä harjoitellaan muiden uintimerkkien vaatimia taitoja (harrastus-, taito- ja uimakandidaatti -merkki). Jatkoryhmään pääsemiseen vaaditaan alkeismerkin suorittaminen.

Aikataulu kylittäin:

uimakouluUIMAKOULU 1. 3.-7.6. klo 13.00-14.30
Salonkylän, Viiperin, Nikulan, Paavolan, Känsälän ja Puumalan kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 2. 10.-14.6. klo 13.00-14.30
Kirkonkylällä asuville tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 3. 17.-20.6. klo 13.00-14.45
Köyhäjoen, Kolan, Vintturin, Tastulan, Jylhän ja Järvelän kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.
(Huom! Ma-to pidemmät päivät. Pe 21.6. ei uimakoulua, juhannusaatto.)

Kuljetus: Uimakouluihin kuljetus kylittäin.
Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Aija Järvenpää puh. 040 5168 404 tai aija.jarvenpaa@kaustinen.fi