EtusivuOpetusEsiopetus

HAKEMINEN ESIOPETUKSEEN

Toimintavuonna 2020-2021 ilmaiseen esiopetukseen ovat oikeutettuja ja velvoitettuja kaikki vuonna 2014 syntyneet (6-vuotiaat) lapset.

Esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Kaustisen kunnan varhaiskasvatuksen eDaisy –palvelun kautta osoitteessa https://kaustinen.daisynet.fi/eDaisy. Ilmoittautumislinkki löytyy myös Kaustisen kunnan nettisivuilta varhaiskasvatuksen palveluista alaotsikosta Daisy. Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2020.

Esiopetusta järjestetään Pajalan päiväkodissa, Omenapuun esiopetusyksikössä ja Puumalan koululla. Pajalan päiväkodissa ja Omenapuussa järjestetään myös täydentävää varhaiskasvatusta sitä esiopetuksen lisäksi tarvitseville. Puumalan koululla järjestetään oppilaille iltapäivätoimintaa ja siihen esioppilaiden on mahdollista ilmoittautua myös mukaan. Esiopetusta järjestetään perusopetuksen lukuvuoden mukaisina työpäivinä, viitenä arkipäivänä viikossa, 19 tuntia viikossa.

Päätökset esiopetuspaikoista toimitetaan sähköisesti Daisy-palvelun kautta. Ilmoittautumislinkistä löytyy lisätietoja. Esiopetukseen tutustuminen järjestetään toukokuun lopulla, josta paperinen kutsu lähetetään koteihin erikseen.

Lisätietoja varhaiskasvatusjohtaja Virpi Katajalta, puh. 040 637 1272.