EtusivuLiikuntakampanjat

LIIKUNTAKAMPANJAT

Huomioithan kuntovihkoon tai liikuntakampanjoihin osallistuessasi että nimesi on silloin julkista tietoa ja nimesi listalla voivat nähdä kaikki kuntolaatikoilla käyvät. Liikuntakampanjoihin osallistuessasi sitoudut siihen, että palkintoja arvottaessa nimesi julkaistaan kunnan julkisessa viestinnässä, kuten kotisivu, kuntatiedote ja somekanavat.

Vuoden 2018 kävele, jumppaa tai juokse -kampanjan palkitut 

Kuntolaatikoilla käyneistä onni suosi seuraavia henkilöitä: Kuntosalikortit: Liisa Harju, Heikki Känsäkangas, Raimo Viiperi, Rune Högnabba ja Linda Paavola. Lahjakortti: Päivi Laihorinne, Juho Pulkkinen, Marja-Leena Järvelä (Järvelässä asuva), Paula Koivuniemi ja Eero Känsälä.

pyorailyPyöräilymaaottelu 

Kaustisen ja Vetelin kuntien välinen pyöräilymaaottelu alkaa ma 6.5. klo 9.00. Kaustislaiset käyvät merkitsemässä pyöräilysuorituksensa Vetelin liikuntakeskuksen seinällä postilaatikossa olevaan vihkoon. Kilpailu kestää 30.8. klo 15.00 saakka. Pyöräilysuorituksia voi tehdä useita samalle päivälle. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. 

Kelataan porukalla Kaustinen voittoon!

Hiihtokampanja 1.1.-31.3.

Kampanja toteutetaan vuosittain 1.1.- 31.3. välisenä aikana. Osallistua voit merkitsemällä suorituksesi ympäri Kaustista oleviin kuntolaatikoihin tai henkilökohtaiseen suorituskorttiin. Kortteja saat kunnantoimistosta sivistystoimen aulassa olevalta pöydältä tai tulostamalla tästä. Suoritukseksi hyväksytään vähintään ½ tuntia kestävä liikuntasuoritus. Kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan ostokortteja, elokuvalippuja ym. palkintoja. Palauta suorituskorttisi kunnantalolle neuvontatiskillä olevaan laatikkoon huhtikuun puoliväliin mennessä.

Pyöräilykampanja 1.4.-31.8.

Pyöräilykampanja alkaa 1.4. ja päättyy 31.8. Pyöräilysuoritukset voit merkitä henkilökohtaiseen suorituskorttiin, joita on saatavilla kunnantalolla sivistystoimiston aulassa ja netissä kunnan sivuilla. Suoritukset voi merkitä myös paperille, johon kirjaat liikuntasuoritustesi päivämäärän, kilometrit yhteensä, suorituskerrat yhteensä, nimesi ja osoitteesi. Pyöräily- ja muut liikuntasuoritukset voi kirjata myös ympäri Kaustista oleviin kuntolaatikoihin. Kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan ostokortteja, elokuvalippuja ym. palkintoja.

Mikäli haluat osallistua 100 euron ostokortin arvontaan, toimi seuraavasti:
- pyöräile vähintään 1000 km kampanjan aikana
- merkitse ajetut kilometrit (väh. 1000 km) henkilökohtaiseen suorituskorttiin. Suorituskortti löytyy tulostamalla tästä tai kunnantalolta.
Palauta kortti kunnantoimistolle sivistystoimen aulassa olevaan laatikkoon 13.9. mennessä.

Kävele, jumppaa tai juokse -liikuntakampanja 1.9.-31.12.

Kampanja toteutetaan vuosittain 1.9.-31.12. välisenä aikana. Osallistua voit merkitsemällä suorituksesi ympäri Kaustista oleviin kuntolaatikoihin tai henkilökohtaiseen suorituskorttiin. Kortteja saat kunnantoimistosta sivistystoimen aulassa olevalta pöydältä, tulostamalla tästä tai kirjaamalla suorituskerrat vaikka ruutupaperille. Suoritukseksi hyväksytään vähintään ½ tuntia kestävä kävely tai juoksu sekä osallistuminen jumppaan. Kampanjaan osallistuvien kesken arvotaan ostokortteja, elokuvalippuja ym. palkintoja. Palauta suorituskorttisi kunnantalolle sivistystoimen aulassa olevaan laatikkoon tammikuun puoliväliin mennessä.

 

Kuntolaatikot kylittäin:

Jylhä
- vanhan koulun piha
Järvelä
- päätien varressa
- kuntopolun / hiihtoladun varressa
Kirkonkylä
- pururadan/hiihtoladun varressa
- ampumaradan liittymä
- Oosinharjulle vievän kävelytien varrella

- Pappilantie,Puumalan risteys

Kalavesi
- Vissavedelle vievän tien risteys
Känsälä
- Jokinivankankaantien päässä
Köyhäjoki
- Köyhäjoen valaistu latu
- Pajuojan risteys
- Känsäkangas
Nikula
- Nikulan risteys
Paavola
- sillankorva
Salonkylä
- entisen KPO:n piha
Varila
- Varilantien varrella olevan aitan seinässä
- Kortenevantiellä retkeilyreitin varrella
Viiperi
- Viiperin vanhantien varressa
Vintturi / Tastula
- Viitalan risteys