EtusivuKuntainfoAjankohtaistaKUTSU ulkokaustislaisten tapaamiseen 11.7.2019

KUTSU

Jo liki 40 vuotta festivaaliviikon torstai on tuonut juhlille ison joukon muualle muuttaneita Kaustisella syntyneitä ja täällä joskus asuneita. Kutsumme Teidät ja perheenne lämpimästi tervetulleeksi myös tänä vuonna perinteiseen ulkokaustislaisten tapaamiseen Köyhäjoelle 11.7.2019.

Kaustisen päivä alkaa Pelimannihartaudella kirkossa, jonka jälkeen ulkokaustislaisten päivään osallistuville varatut bussit lähtevät välittömästi Kaustisen kunnan tarjoamalle opastetulle kiertoajelulle kohti Köyhäjokea. Matkalla mm. palataan Matti (Mats) Näätingin eli Retu-Matin aikaan sekä kuullaan, mitä kytköksiä Kuusiston kuuluisalla musiikkisuvulla on Näätinkiin.

Kyläsoitossa Köyhäjoki panee parastaan!

Lavalle nousevat Köyhäjoen pelimannit, Rentukat, mieslauluryhmä Oksetti,

"Köyhäjoen Georg Ots" Heikki Känsäkangas ja EL Kaustisen yhdistyksen kuoro.

Kyläläiset esittävät runoa ja komediaa - luvassa on myös yllätyksiä!

Kunta julkistaa tilaisuudessa perinteiseen tapaan vuoden ulkokaustislaisen.

Kyläsoiton yhteydessä Mäntymajalla on mahdollista ruokailla, tarjolla on perinteistä kaustislaista juustopaistia. EL Kaustisen yhdistys keittää ja Köyhäjoen kylän kokit huolehtivat tarjoilusta. Tarkemmat ajankohdat ja hinnat löytyvät ohjelmasta.

Tapaamisen päätteeksi, monipuolisen ohjelman, juustopaistin, iloisen seurustelun ja kunnan tarjoamien päätöskahvien jälkeen palataan busseilla festivaaleille Kolan, Kalaveden ja Tanhuanpään teollisuusalueen kautta oppaiden kertoessa tämän päivän Kaustisesta.

Päivä jatkuu festivaalialueen ohjelmilla, areenalla mm. Ottoset, yhteislaulua Mikko Alatalon johdolla ja suuren ennakkosuosion saanut "Kaustisen mysteerio"-kavalkadi ja monta muuta esitystä ja esiintyjää! Pistäydyhän myös Kaustisen seutukunnan esittelyteltalla, jossa torstain teemana on paluumuutto.

Kaikki ulkokaustislaiset sydämellisesti tervetuloa!

 

Lipunmyynti seurakuntatalon edessä ennakkoon päivälipun varanneille ulkokaustislaisille ENNEN Pelimannihartautta. Lähtö Köyhäjoelle tapahtuu heti Pelimannihartaudem jälkeen bussikuljetuksella seurakuntatalon edestä. Ulkokaustislaisilla on mahdollisuus ostaa päivälippu festivaaleille alennettuun hintaan 31€/aikuinen ja 5€/lapsi. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 28.6. klo 14.00 mennessä, puh. 040 6527692 tai meri.kemppi@kaustinen.fi

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut alapuolella olevasta linkistä.

 

...

KUTSU ULKOKAUSTISLAISTEN TAPAAMISEEN

...

Ulkokaustislaisten postituslistalla saat kutsun ennen muita! Kutsu toimitetaan ilmoittautuneille noin viikkoa ennen julkista jakoa. Lisäksi juhannukseen mennessä postituslistalle ilmoittautuneiden kesken arvotaan 2xpäivälippu festivaaleille. Jos ilmoittautudut nyt postituslistalle ja olet tulossa myös tapaamiseen, älä unohda ilmoittautua tapaamiseen erikseen! Postituslistalla olijoille lähetetään vuosittain muutama uutiskirje kutsun lisäksi. Ilmoittautumaan pääsee osoitteessa https://bit.ly/ulkokaustislaiset

 

Kaustisen kunta
Kappelintie 13
PL 10, 69601 KAUSTINEN
Neuvonta 040 652 7692
kaustisen.kunta(at)kaustinen.fi

Kunnanvirasto avoinna
ma - pe klo 8.00 - 15.00

Seuraa Kaustisen kuntaa

facebook Instagram AppIcon twitter

Tutustu esitteeseemme:

Esitekuvake