Festivaalikesän korein kattaus tarjolla Kaustisen kansanmusiikkijuhlien ainutlaatuisessa tunnelmassa - jo 50. kerran! Juhlavuoden kunniaksi järjestetään vuosisadan pidot, joissa juhlitaan myös 100-vuotiasta Suomea! Ohjelmassa on perinteiseen tapaan pelimanneja pilvin pimein, kansantanssia kaikille ja jameja jokaiselle - notkuvia pitopöytiä ja erityisjuhlallisuuksia unohtamatta.
 
KUTSU
 
Kutsumme Teidät (ns. ulkokaustisliaset eli entiset kaustislaiset) sekä perheenne viettämään Kaustisen päivää 13.7.2017. Päivä alkaa Pelimannihartaudella Kaustisen kirkossa ja ulkokaustislaisten yhteistä tilaisuutta vietetään kyläsoiton merkeissä Vintturin-Tastulan kylätalolla, Vintturintie 487.
 
Päivän ohjelma
 
klo 9.00 Pelimannihartaus Kaustisen kirkossa, bussikuljetus ulkokuntalaisille kylätalolle, Kaffittelua ja kuulumisten vaihtoa
klo 11.00 Kyläsoitto ja Ulkokaustislaisten tilaisuus, kunnanjohtaja Arto Apian puheenvuoro ja Vuoden ulkokaustislaisen nimeäminen, Keliber Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lambergin puheenvuoro, bussikuljetus ulkokaustislaisille festivaalialueelle.
 
Päivän hinta on ulkokaustislaisille 32 €/aikuiset ja 5 €/7 - 15 v. lapset, sisälten ohjelman, kaffit, bussikuljetukset sekä ko torstain päivälipun. Lippuja myydään tilaisuuden yhteydessä Vintturin-Tastulan kylätalolla.
 
Arto Alpia, kunnanjohtaja Kaustisen kunta
Sini Keränen, toiminnanjohtaja Pro Kaustinen ry, Kaustinen Folk Music Festival
 
Valitettavasti kaikkien entisten kaustilsaisten osoitteita meillä ei ole ja tästä syystä on kutsukirje jäänyt saamatta. Olet kuitenkin sydämellisesti tervetullut.
 
Ennakkoilmoittautumiset ja lipputilaukset 22.6.2017 mennessä Kaustisen kuntaan puh. 040 652 7692 tai meri.kemppi@kaustinen.fi
 
Muut lippuvaraukset: Lipputoimisto puh. 0600 95020, www.lipputoimisto.fi, myynti@lipputoimisto.fi