EtusivuAvoimet toimet ja viratRAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMI

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMI

Kaustisen kunnan ruokahuolto hakee työntekijää täyttämään ravitsemistyöntekijän toimen. Sinulle on kertynyt aiemmista työtehtävistä kokemusta suurkeittiöllä tapahtuvasta ruoanlaitosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan itsenäisesti, osana keittiön tiimiä. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Koulutusvaatimuksena on soveltuva tutkinto esimerkiksi ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava koulutus ja hygieniaosaamistodistus. Käytännön työkokemus katsotaan eduksi.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Palvelutalo Iltaruskon keittiö, mutta työntekijä sitoutuu työskentelemään myös kunnan muissa toimipisteissä. Iltaruskon keittiöllä valmistetaan ruokaa vuoden jokaisena päivänä Palvelutalon asukkaille sekä muille talon ulkopuolisille asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus, salaattien valmistus, astiahuolto sekä keittiön puhtaanapito. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.


Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikölle osoitetut kirjalliset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään siten, että ne ovat perillä 20.6.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen kaisa.siirila@kaustinen.fi tai postitse osoitteeseen:

Kaustisen kunta
ruokahuolto
PL 10
69601 Kaustinen.

Kuoreen merkintä tai viestin otsikoksi ”Ravitsemistyöntekijä”.

Kaustisen kunta on savuton työpaikka. Hakemuksia ei palauteta.

Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työ alkaa: 1.8.2019

Lisätietoja: www.kaustinen.fi

Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Kaisa Siirilä 050 4119 211