Kaksi ravitsemistyöntekijää

Kaustisen kunta hakee kahta ravitsemistyöntekijää.

 

Ravitsemistyöntekijät työskentelevät Kaustisen kunnan ruokahuollossa. Toisen sijoituspaikkana on tällä hetkellä Vanhusten palvelutalon keittiö ja toisen Keskuskeittiö. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta hyvää ammattitaitoa, ripeää otetta työtehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet sopeutuvainen työyhteisöön. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta keittiötyöstä. Koulutuksesi on keittiöalan koulutus ja hygieniapassisi on voimassa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimiin valittujen on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk. Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

Tekniselle johtajalle osoitetut kirjalliset hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 31.5.2017 klo 15.00 mennessä os. Kaustisen kunta, tekninen johtaja, PL 10, 69601 Kaustinen. Hakemuksia ei palauteta.

Työ alkaa 1.8.2017 Palvelutalolla ja 1.9.2017 Keskuskeittiöllä.

Lisätietoja antavat ruokahuoltopäällikkö Erja-Riitta Marjusaari puh. 050 4119 211 ja tekninen johtaja Patrik Knutar puh. 050 5790 182. Lisätietoja kunnasta www.kaustinen.fi