Kesätyöntekijöitä

Kaustisen kunta hakee KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesä-heinäkuulle 2017

Työtehtäviä:

      • Musisointia eri puolilla Kaustista
      • Kaustisen Pokemon Go -oppaana toimiminen
      • Kulttuurikierrosten järjestäminen vierailijoille

Työtehtävät kestävät 2 viikkoa ja työpäivän pituus on maksimissaan 6 h päivä. Työtehtävät voivat painottua joko asiakaspalveluun tai musisointiin.

Hakemukset osoitteeseen aija.jarvenpaa@kaustinen.fi.

Lisätietoja vapaa-aikasihteeri Aija Järvenpää, p. 040-5168404

 

Luokanopettajan viransijaisuus

Järvelän koulun luokanopettajan viransijaisuus ajalle 8.8.2017-2.6.2018. Tehtävään kuuluu koulun musiikin ja tekstiilikäsityön opetus.

 

Hakemukseen on liitettävä todistukset kelpoisuudesta, nimikirjanote tai ansioluettelo (CV). Valinnat ovat ehdollisia, kunnes virkaan/toimeen valittu on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävissä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Lisätietoja antaa perusopetuksen rehtori Mailis Tastula, puh. 040 547 9375, mailis.tastula@kaustinen.fi.

Hakuaika päättyy 5.6.2017 klo 12.00. Hakemukset ansioluetteloineen sekä opinto- ja työtodistusjäljennöksineen toimitetaan osoitteella Kaustisen kunta, Sivistyspalvelut, PL 10, 69601 KAUSTINEN. Kuoren päälle sana "Hakemus”. Hakemuksia ei palauteta. Lisäksi hakijoita pyydetään täyttämään hakuyhteenvetolomake ja toimittamaan se täytettynä hakemuksen mukana tai sähköisesti osoitteella sivistys@kaustinen.fi.

Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

22.5.2017

 

Turkistarhausneuvojan sijaisuus

Kaustisen Seudun Turkistarhaajat ry hakee

Turkistarhausneuvojan äitiysloman sijaista.

Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua hoitovapaa-ajalle.

Asiakkaanasi tulee olemaan noin 100 turkistilaa Kaustinen–Veteli–Halsua alueella, toimipaikkanasi Kaustinen ja päätehtävänäsi neuvonta- ja koulutustyö ja sen organisointi. Tehtävän hoito edellyttää omaa autoa ja ajokorttia.

Edellytämme perus ATK-taitojen hallintaa, omatoimisuutta sekä kiinnostunutta ja aktiivista asiakaspalveluasennetta. Eduksi katsomme lisäksi turkistarhausalan tuntemuksen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 9.6.2017 mennessä osoitteella: Kaustisen Turkistarhaajat ry, Kappelintie 13, 69600 KAUSTINEN. Kuoreen merkintä ”Turkistarhausneuvoja”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoa voi kysyä: turkistalousneuvoja@kase.fi

 

Kaksi ravitsemistyöntekijää

Kaustisen kunta hakee kahta ravitsemistyöntekijää.

 

Ravitsemistyöntekijät työskentelevät Kaustisen kunnan ruokahuollossa. Toisen sijoituspaikkana on tällä hetkellä Vanhusten palvelutalon keittiö ja toisen Keskuskeittiö. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta hyvää ammattitaitoa, ripeää otetta työtehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet sopeutuvainen työyhteisöön. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta keittiötyöstä. Koulutuksesi on keittiöalan koulutus ja hygieniapassisi on voimassa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimiin valittujen on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk. Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

Tekniselle johtajalle osoitetut kirjalliset hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 31.5.2017 klo 15.00 mennessä os. Kaustisen kunta, tekninen johtaja, PL 10, 69601 Kaustinen. Hakemuksia ei palauteta.

Työ alkaa 1.8.2017 Palvelutalolla ja 1.9.2017 Keskuskeittiöllä.

Lisätietoja antavat ruokahuoltopäällikkö Erja-Riitta Marjusaari puh. 050 4119 211 ja tekninen johtaja Patrik Knutar puh. 050 5790 182. Lisätietoja kunnasta www.kaustinen.fi