EtusivuAvoimet virat ja toimet

Perhepäivähoitajan tehtävät / useita paikkoja

Kaustisen kunnan varhaiskasvatukseen haetaan omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää joustavaa, yhteistyökykyistä, tiimityötaitoista ja hyvällä asen-teella työskentelevää henkilöä.

Hakemuksia otetaan vastaan 13.11.2017 alkaen ja paikkoja täytetään sopivien ja pätevien hakijoiden mukaan.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Emmi Huntus, puh. 040 843 5673.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Kaustisen kunta, Sivistystoimisto, PL 10, 69601 Kaustinen, kuoreen merkintä ”Hakemus/perhepäivähoitaja”. Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Kaustisen kunnanhallitus on hyväksynyt rekrytointilisän käyttöönoton perhepäivähoitajien palkkaamiseen. 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät toimien kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti (perhepäivähoitajan tutkinto), otamme huomioon myös muun soveltuvan koulutuksen (suuntautuminen lapsiin ja nuoriin). Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Koeaika sopimuksen mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottoa varhaiskasvatusjohtaja tekee hakijan luona kotikäynnin tarkastaen tilojen soveltuvuuden kotona tehtävään perhepäivähoitajan työhön.

Jatkuva haku.

 

Maatalouslomittajia

Maatalouslomittajia

Kaustisen kunnan lomatoimeen haetaan maatalouslomittajia määräaikaisiin työsuhteisiin sopimuksen mukaan.

Työ edellyttää maatalousalan koulutusta ja/tai työkokemusta karjanhoidossa, luotettavuutta ja yhteistyökykyä, sekä Suomen kielen taitoa.

Toimialueena ovat pääsääntöisesti maito- ja lihakarjatilat Halsuan, Kaustisen, Perhon ja Vetelin kuntien alueella.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Jatkuva haku.

Kaustinen on savuton työpaikka.

Hakemukset os. Kaustisen kunta, lomituspalvelupäällikkö, PL 10, 69601 KAUSTINEN tai hilkka.kalliokoski@kaustinen.fi

Lisätiedot lomituspalvelupäällikkö Hilkka Kalliokoski, puh. 050 318 0346 

 

 

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMI

Kaustisen kunnan ruokahuolto hakee työntekijää täyttämään ravitsemistyöntekijän toimen. Sinulle on kertynyt aiemmista työtehtävistä kokemusta suurkeittiöllä tapahtuvasta ruoanlaitosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan itsenäisesti, osana keittiön tiimiä. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Koulutusvaatimuksena on soveltuva tutkinto esimerkiksi ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava koulutus ja hygieniaosaamistodistus. Käytännön työkokemus katsotaan eduksi.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Palvelutalo Iltaruskon keittiö, mutta työntekijä sitoutuu työskentelemään myös kunnan muissa toimipisteissä. Iltaruskon keittiöllä valmistetaan ruokaa vuoden jokaisena päivänä Palvelutalon asukkaille sekä muille talon ulkopuolisille asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus, salaattien valmistus, astiahuolto sekä keittiön puhtaanapito. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.


Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikölle osoitetut kirjalliset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään siten, että ne ovat perillä 20.6.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen kaisa.siirila@kaustinen.fi tai postitse osoitteeseen:

Kaustisen kunta
ruokahuolto
PL 10
69601 Kaustinen.

Kuoreen merkintä tai viestin otsikoksi ”Ravitsemistyöntekijä”.

Kaustisen kunta on savuton työpaikka. Hakemuksia ei palauteta.

Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työ alkaa: 1.8.2019

Lisätietoja: www.kaustinen.fi

Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Kaisa Siirilä 050 4119 211

 

Kaustisen kunta
Kappelintie 13
PL 10, 69601 KAUSTINEN
Neuvonta 040 652 7692
kaustisen.kunta(at)kaustinen.fi

Kunnanvirasto avoinna
ma - pe klo 8.00 - 15.00

Seuraa Kaustisen kuntaa

facebook Instagram AppIcon twitter

Tutustu esitteeseemme:

Esitekuvake