EtusivuDaisy

Kaustisella on otettu käyttöön varhaiskasvatuksen kokonaisvaltainen tietojärjestelmä Daisy. Daisy on sähköinen asiointi- ja viestintäkanava huoltajien ja hoitopaikan välillä sekä päivähoitotoimiston välillä.

Huoltajat hakevat varhaiskasvatuspaikkaa sähköisesti eDaisyn kautta. Kun varhaiskasvatuspaikka myönnetään ja lapselle tehdään sijoituspäätös, pääsevät huoltajat kirjautumaan sen jälkeen DaisyNetiin. DaisyNet on huoltajille tärkeä työkalu, jonka kautta varataan hoitoajat, viestitään hoitopaikan kanssa ja jossa on myös esimerkiksi lapsen varhaiskasvatussuunnitelma.

Ennen hoidon aloitusta huoltajien tulee noutaa avaimenperätunniste, jolla lapsi kirjataan sisään ja ulos päivähoidosta. Samalla on mahdollisuus saada opastusta Daisyn käytössä.

DaisyNetin käyttöön liittyvissä kysymyksissä opastaa varhaiskasvatuksen palveluneuvoja, puh. 040 652 7692 tai meri.kemppi@kaustinen.fi 

 

eDaisy

eDaisyssä teet hakemukset ja ilmoitukset, jotka vaativat aina vahvan tunnistautumisen:

- Varhaiskasvatushakemus

- Esiopetusilmoitus (samalla voi hakea myös täydentävää varhaiskasvatusta)

- Muutosilmoitus (hoidontarve ym.)

- Irtisanomisilmoitus

- Tulotietoilmoitus

 

 

DaisyNet

DaisyNetin ominaisuuksia

- Hoitoaikojen varaus ja tarkastelu

- Viestitys ja lupakyselyt

- Päivähoidon ilmoitustaulu

- Graafiset sekä taulukkonäkymät käytetystä hoitoajasta

- Lapsen perustiedot helposti muokattavissa

- Allergioiden ilmoittaminen

- Kasvunkansio

- VaSu

 

Huomioithan Daisy-viestiä lähettäessäsi, että päiväkodin ryhmälle (esim. Pajulinnut) osoitettu viesti on kaikkien päiväkodilla työskentelevien, myös siis eri ryhmien aikuisten, luettavissa. Tarvittaessa osoita viestisi työntekijälle, mikäli viestissä on sellaista tietoa, jota et halua jakaa kaikille.